Zoeken

Inloggen

Artikelen

Ik heb hulp nodig, en nu? artikel van mw. Esmee Verschoor

Ik heb hulp nodig, en nu? artikel van mw. Esmee Verschoor

Vanuit zowel zorgvragers als mantelzorgers als zorgprofessionals komen regelmatig vragen naar voren omtrent wet- en regelgeving in de thuiszorg. Vragen zoals 'Waar moet ik een indicatie aanvragen?', 'Waar moet ik terecht om een opname te regelen?' en 'Moet ik betalen voor de zorg die geleverd wordt vanuit de thuiszorg?' worden regelmatig gesteld. Met veel liefde en energie heb ik een document geschreven waarin de voornaamste zaken rondom de zorgverzekeringswet, wet maatschappelijke ondersteuning, de wet langdurige zorg en de jeugdwet worden toegelicht. 

Voor vragen over de wet- en regelgeving of het document kunt u mij een bericht sturen via het contactformulier, maar ook kunt u aankloppen bij een andere wijkverpleegkundige, uw sociaal wijkteam of het who-loket bij u in de buurt en bij het centrum voor indicatiestelling.

Via het linkje hieronder kunt u het pdf bestand openen. Liken en sharen is natuurlijk toegestaan. Wel vraag ik u vriendelijk geen veranderingen toe te brengen in het document. Hopelijk helpt dit document u een weg te vinden in de complexe wereld van de wet- en regelgeving. www.esmee-verschoor.nl/artikelen/

en het document zelf: esmee-verschoor.nl

Deze website maakt gebruik van cookies