Artikelen

Het LSA Letselschade Magazine registreert, objectief, neutraal en zo volledig mogelijk, de rechtspraak die voor de letselschadepraktijk relevant is. 

ABONNEES ZIEN MEER!

De toegang tot de site is beperkt als u niet bent ingelogd. Als abonnee heeft u een flinke streep voor:

* Onbeperkte toegang tot alle pagina's
Alleen abonnees hebben onbeperkt toegang tot de 13.500 pagina's in de database. 

* De wekelijkse nieuwsbrief:
Abonnees ontvangen een wekelijkse nieuwsbrief met alle in die week nieuw in de database opgenomen pagina's.

* Het zoekveld links op de pagina:
Alleen abonnees kunnen de site doorzoeken met behulp van een zoekveld links op de pagina. 

Uitspraken vindt u door het LJN-nummer, het ECLI-nummer of de datum van de uitspraak (in de notatie ddmmjj) in te vullen.

U kunt zich voor een abonnement aanmelden via deze link: AANMELDEN

Een proefabonnement van 3 maanden is nog steeds kostenloos. Ook voor bij de letselschadepraktijk betrokken studenten, onderwijzend personeel en medewerkers van ideële organisaties is het abonnement gratis. Zij dienen zich aan te melden met een e-mail adres van hun onderwijsinstelling of organisatie.

Mist u iets? Laat het ons weten! Ook uw uitspraken, artikelen of andere bespiegelingen m.b.t. personenschade heten wij van harte welkom. U kunt deze zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Postbus 9444, 3506 GK te Utrecht.

Voor meer informatie kunt u de 13.500 pagina's in de database doorzoeken met behulp van de menubalk bovenaan de pagina: als u uw muisaanwijzer over de balk laat gaan wijst een en ander zichzelf.

Deze website maakt gebruik van cookies