Zoeken

Inloggen

Artikelen

Adverteren


Kennismakingskorting 25% 


De nieuwsbrief van het LSA Letselschade Magazine wordt wekelijks verzonden aan 1050 abonnees: 350 advocaten, 720 schadebehandelaars, en 70 studenten, (hooggeleerde) docenten en overige geïnteresseerden.
Van hen, en van het algemeen publiek, krijgt het magazine maandelijks zo'n 13.500 bezoeken waarbij in totaal rond de 35.000 pagina's bekeken worden.*)

Het LSA Letselschade Magazine is beschikbaar voor advertenties die zich richten op de abonnees van het magazine. Als u onze abonees diensten, ondersteunend gereedschap, opleiding of literatuur wilt aanbieden, of als hen de optie wilt aanbieden om hun carrière elders voort te zetten, is deze site hét instrument om uw voorstel te presenteren. 

Zie hieronder voor voorbeelden van eerdere advertenties.

Het resultaat is onmiddelijk meetbaar, en de kosten zijn gering:

Editorial:
Voor een editorial op de site zijn de kosten € 1,00 per woord per week, met een minimum van 75 en een maximum van 200 woorden. Voor een editorial in de nieuwsbrief geldt een maximum van 25 woorden en de kosten zijn dan € 75,00. 

 

De Site: 
- De kosten van een leaderboard in formaat 728 x 90 zijn € 150,00 voor de eerste week. De advertentie staat dan exclusief bovenaan op de pagina. Voor de tweede week zijn de kosten € 110,00. Indien plaatsing van de advertentie niet in conflict komt met de advertentiewensen van andere adverteerders zijn de kosten vanaf de derde week € 100,00 per week.
- De kosten van een skyscraper in het formaat 120 x 600 zijn gelijk aan die van een leaderboard. De advertentie staat ter rechterzijde op de pagina, en blijft bij het naar beneden scrollen meelopen met de tekst. 
- De kosten van een button in het formaat 140 x 140 zijn € 100,00 voor de eerste week en € 75,00 voor de tweede week. Vanaf de derde week zijn de kosten € 60,00 per week. Ook hier weer: indien plaatsing van de advertentie niet in conflict komt met de advertentiewensen van andere adverteerders. De button staat vast ter linkerzijde van de pagina.

Bij een eerste advertentie ontvangt u een kennismakingskorting van 25%.

De Nieuwsbrief:
In combinatie met plaatsing op de site kan uw advertentie tevens meegezonden worden met de nieuwsbrief. De kosten daarvan bedragen € 75,00 per keer voor een leaderboard, en € 50,00 per keer voor een button. Iedere advertentie wordt maximaal 2 keer meegezonden met de nieuwsbrief.

Toegestane extensies zijn: JPG/JPEG/GIF/PNG.

Mocht u meerdere advertentiecampagnes willen adverteren dan zijn ook afwijkende prijsafspraken mogelijk.

Ook is het mogelijk om slechts op een deel van de site te adverteren; bijvoorbeeld enkel op de homepage, of enkel in de sectie smartengeld.

Desgewenst kunt u ook de opmaak van de banner via ons door Twist Ontwerp laten verzorgen. De kosten voor een Leaderboard zijn dan € 65,00 en voor een button is dit € 50,00.

Voor informatie over verdere mogelijkheden kunt u contact opnemen met E.J. Dennekamp, tel. 030 261 01 01 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*) Cijfers; oktober-november 2020; Google Analytics


Voorbeeld Leaderboard:


 

Banner KBS Vacature 2 Sep20


Banner Dolderman Vacature Jul19


Voorbeeld Button:       Keuning animated Feb17       


Voorbeeld Skyscrapers:


Skyscraper banner       LSA banner 120x600          banner onlineschadestaat vert               

De LSA op Vimeo

Deze website maakt gebruik van cookies