Overslaan en naar de inhoud gaan

Adverteren

Kennismakingskorting 25% 


Het LSA Letselschade Magazine is beschikbaar voor advertenties die zich richten op de abonnees van het magazine.
Als u onze abonnees diensten, gereedschap, opleiding of literatuur wilt aanbieden, of als u hen wilt voorstellen om hun carrière elders voort te zetten, is deze site hét instrument om uw voorstel te presenteren. 

De nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden aan zo'n 1250 abonnees:
- 400 advocaten,
- 550 schadebehandelaars bij rechtsbijstandverzekeraars en rechtsbijstandbureaus,
- 270 schadebehandelaars bij aansprakelijkheidsverzekeraars en expertisebureaus, en
- ongeveer 100 studenten, (hooggeleerde) docenten en overige geïnteresseerden.

Door hen, en door het algemeen publiek worden maandelijks zo'n 30.000 pagina's bekeken.*)

Zie hieronder voor voorbeelden van eerdere advertenties.

Het resultaat is onmiddelijk meetbaar, en de kosten zijn gering:

Editorial:
Voor een editorial op de site zijn de kosten € 1,35 per woord per week, met een minimum van 75 en een maximum van 200 woorden. Voor een editorial in de nieuwsbrief geldt een maximum van 25 woorden en de kosten zijn dan € 99,50. 

De Site:

- De kosten van een leaderboard in formaat 728 x 90 zijn € 197,50 voor de eerste week. De advertentie staat dan boven de menubalk op de pagina. Voor de tweede week zijn de kosten € 148,50. De advertentie staat dan onder de menubalk op de pagina. Indien plaatsing van de advertentie niet in conflict komt met de advertentiewensen van andere adverteerders zijn de kosten vanaf de derde week € 125,00 per week. Ook dan staat de advertentie onder de menubalk op de pagina.
- De kosten van een skyscraper in het formaat 120 x 600 zijn gelijk aan die van een leaderboard. De advertentie staat ter rechterzijde op de pagina, en blijft bij het naar beneden scrollen meelopen met de tekst. 
- De kosten van een button in het formaat 140 x 140 zijn € 132,50 voor de eerste week en € 99,50 voor de tweede week. Vanaf de derde week zijn de kosten € 72,45 per week. Ook hier weer: indien plaatsing van de advertentie niet in conflict komt met de advertentiewensen van andere adverteerders. De button staat vast ter linkerzijde van de pagina.

Bij een eerste advertentie ontvangt u een kennismakingskorting van 25%.

De Nieuwsbrief:
In combinatie met plaatsing op de site kan uw advertentie tevens meegezonden worden met de nieuwsbrief. De kosten daarvan bedragen € 97,50 per keer voor een leaderboard, en € 67,75 per keer voor een button. 

Toegestane extensies zijn: JPG/JPEG/GIF/PNG.

Mocht u meerdere advertentiecampagnes willen adverteren dan zijn ook afwijkende prijsafspraken mogelijk.

Ook is het mogelijk om slechts op een deel van de site te adverteren; bijvoorbeeld enkel op de homepage, of enkel in de sectie smartengeld.

Desgewenst kunt u ook de opmaak van de banner via ons door Twist Ontwerp laten verzorgen. De kosten voor een Leaderboard zijn dan € 75,00 en voor een button is dit € 60,00.

Voor informatie over verdere mogelijkheden kunt u contact opnemen met E.J. Dennekamp, tel. 030 261 01 01 of per e-mail: info@letselschademagazine.nl

*) Cijfers; oktober-november 2023; Google Analytics
 


Voorbeeld Leaderboard:


DLSA


 

VQ


Voorbeeld Button:       Keuning       MG-Law


Voorbeeld Skyscrapers:


       LSA          Online Schadestaat               OSR