Overslaan en naar de inhoud gaan

100ste inschrijving GBL Register

PERSBERICHT

Den Haag, 18 februari 2011

100ste inschrijving GBL Register: Clare | Claims en Regres B.V onderstreept het belang van slachtoffercentraal werken.

Voor Clare | Claims en Regres B.V, onderdeel van de Cunningham Lindsey groep, was het een logische stap om zich voor het Gedragscode Behandeling Letselschade register aan te melden. Cunningham Lindsey doet dit ook al geruime tijd vanuit haar expertisetak. ‘Werken volgens de GBL is voor ons niet nieuw, dat zat al in onze cultuur – met deze inschrijving willen we onze klanten bevestigen dat we deze normen&waarden in de praktijk inzetten en daarmee het slachtoffer centraal stellen’, aldus Dionne van Duuren (teamleider kantoor Hoogeveen) .

Praktische tools.

‘Naast het werken volgens de GBL zijn natuurlijk ook de overige producten&diensten van De Letselschade Raad die kunnen helpen bij de professionaliteit van ons kantoor, een belangrijke reden geweest om ons aan te melden’, vertelt Dionne van Duuren, teamleider van 8 letselschade specialisten. Hiermee doelt zij op bijvoorbeeld het Bemiddelingsloket, De Letselschade Richtlijnen, Ronde Tafelsessies en De Letselschade Infowijzer.

Groei inschrijvingen

Sinds 2007 is het aantal inschrijvingen gegroeid van 51 naar ondertussen al 101.  De afgelopen weken schreven ook Roel Dragt Arbeidsintegratie te Almelo en De Jager Schaderegeling te Soest zich in.