Overslaan en naar de inhoud gaan

Hartelijk Welkom op het LSA Letselschade Magazine

Het LSA Letselschade Magazine is een onafhankelijk magazine. Het magazine registreert neutraal, objectief en zo volledig mogelijk de rechtspraak en overige berichtgeving die voor de letselschadepraktijk relevant zijn. De redactie is daarbij onafhankelijk. Ook onafhankelijk van de vereniging van Letselschade Advocaten “LSA”. De geplaatste bijdragen op het LSA Letselschade Magazine geven niet noodzakelijkerwijs de mening van de LSA weer.

ABONNEES ZIEN MEER!

De toegang tot de site is beperkt als u niet bent ingelogd. Als abonnee heeft u een flinke streep voor:

* Onbeperkt toegang tot alle pagina's
Abonnees hebben onbeperkt toegang tot de 15.000 pagina's in de database. 

* De wekelijkse nieuwsbrief:
Abonnees ontvangen een wekelijkse nieuwsbrief met alle in die week nieuw in de database opgenomen pagina's.

* Het zoekveld links op de pagina:
Abonnees kunnen de site doorzoeken met behulp van een zoekveld links op de pagina. 

Uitspraken vindt u door het LJN-nummer, het ECLI-nummer of de datum van de uitspraak (in de notatie ddmmjj) in te vullen.

U kunt zich voor een abonnement aanmelden via deze link: AANMELDEN

Een proefabonnement van 3 maanden is kostenloos. Ook voor medewerkers van de rechterlijke macht, studenten, onderwijzend personeel en medewerkers van bij de letselschadepraktijk betrokken ideële organisaties is het abonnement gratis. Zij dienen zich aan te melden met een e-mail adres van hun onderwijsinstelling of organisatie.

Mist u iets? Laat het ons weten! Ook uw uitspraken, artikelen of andere bespiegelingen m.b.t. personenschade heten wij van harte welkom. U kunt deze zenden aan info@letselschademagazine.nl of per post naar Postbus 9444, 3506 GK te Utrecht.

Voor meer informatie kunt u de 15.000 pagina's in de database doorzoeken met behulp van de menubalk bovenaan de pagina: als u uw muisaanwijzer over de balk laat gaan wijst een en ander zichzelf.